CURS JOVES EMPRENEDORS SECTOR TÈXTIL-MODA

“Suport a Joves Creadors”

Inici 4 d’abril de 2016

El disseny del programa formatiu s’ha realitzat pensant en els/les joves emprenedors/es que volen iniciar el seu propi projecte d’emprenedoria en el sector Disseny , Creació i Moda (DCM) i per tal que assoleixin els següents objectius:

a) Entendre, conèixer i disposar de les eines bàsiques per poder elaborar el seu propi projecte d’emprenedoria en el sector DCM.

b) Analitzar, valorar i definir l’estratègia de negoci per tal de conèixer la viabilitat que ofereix l’activitat que pretén desenvolupar.

c) Conèixer les peculiaritats de la creació d’empreses en el sector DCM.

Els continguts formatius consten de 96h distribuïdes en, 24 sessions grupals (de 4 hores cadascuna i en horari de tarda de 16h a 20h) com 3 sessions de recolzament a l’elaboració del pla d’empresa i 1 de presentació de projectes. A més, hi ha 20 hores de formació transversal (recerca de feina, riscos laboral, igualtat i medi ambient).

El curs està adreçat a: Persones amb experiència professional, que vulguin desenvolupar un projecte empresarial en l’àmbit del disseny, la creació o en activitats relacionades amb el sector tèxtil-moda.

Aquest curs subvencionat, s’organitza en el marc de projecte ACTE “Teixint Idees i Xarxes”, finançat a través dels programes innovadors del SOC i liderat per l’Ajuntament d’Igualada, juntament amb les entitats col·laboradores (Ajuntament de Manresa, Ajuntament de Terrassa, Promoció Econòmica de Sabadell i la Diputació de Barcelona), tots membres de l’associació ACTE.

Les inscripcions es podran realitzar fins el proper 18 de març de 2016

Entrant a la següent pàgina:

http://tex4future.net/noticies/programa-formatiu-“suport-joves-creadors”

Font. Daleph