Busquem emprenedors per impulsar Projectes en l’àmbit de les Tic

kautic

Ja tornem a ser aquí!,

Enguany posem de nou en marxa la 3a edició del Programa d’Incubació Kautic40. Els participants en les anteriors edicions ens varen demanar poder allargar l’estada al programa, fet que no és possible, si bé sí que és possible poder oferir-vos el màxim de coneixement, dedicació i tutoratge en una nova edició del Programa a tots aquells/aquelles que tingueu una idea de negoci i la voleu contrastar i testejar amb la realitat, “amb el mercat” parlant amb termes de negoci.

Sí teniu una idea de negoci, si creieu que podeu ser gerent de la vostra empresa, si creieu en definitiva, que emprendre ho porteu en el vostre ADN, no ho dubteu, Kautic40 és el vostre programa. Un programa intensiu, ja que la durada és de 9 mesos, en el que a més de formar-vos com a empresaris/es podreu també conèixer a altres persones que, com vosaltres creuen en la possibilitat de fer realitat el seu somni, de gestionar la seva idea i de poder realitzar-se a través d’ella personalment i professional.

El període d’inscripció està obert fins el proper 15/04 (divendres 15 abril), la manera d’apuntar-se, molt fàcil: ompliu el qüestionari que trobareu a http://kautic40.com/formulari/ de seguida que rebem la sol·licitud contactarem amb vosaltres. Igualment aquells que ja sigueu empresaris/es, amb un rodatge en el món empresarial de menys d’un any, no dubteu en apuntar-vos per tal de reforçar les vostres habilitats de gestió, sotmetre a tensió la capacitat de permanència i creixement de la vostra empresa contrastant-la amb altres models de negoci poder-la sotmetre a una avaluació de 360º, no ho dubtis, t’esperem!

Llençat de cap al teu futur!!!

Els kautics estareu allotjats fins a finals d’any en un espai on rebreu tutoratge, formació especialitzada i capacitat de networking amb altres empreses emprenedores i consolidades que configuren l’entorn de l’Orbital 40 (el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa) que aglutina als tres motors de l’economia del coneixement i la sostenibilitat: suport i reconeixement públic (Ajuntament de Terrassa) tecnologia aplicada i desenvolupament de negoci (Leitat) i formació (Euncet i entorn Campus UPC).