Raul Bellmunt de Apps Implantadores va visitar el Centre Yuzz de Terrassa per impartir una Masterclass sobre “La transformació digital amb eïnes Cloud”

El passat 28 d’Abril Raul Bellmunt de Apps Implantadores (http://www.appsimplantadores.com), proveïdor líder de solucions en el núvol amb seu a Terrassa i principal partner de les companyies de software mes destacades del món, entre elles Google i Zoho, va impartir una Masterclass sobre les oportunitats que ofereix el cloud computing al mon emprenedor.

Raul_YUZZ-2

Els participants del programa Yuzz van poder conèixer les oportunitats que ofereix el món del Cloud computing on es va destacar entre els principals fabricants del món en Software Cloud a l’ecosistema de Google for Work on hi han quatre potes principals. Google Apps for Work com a eina col·laborativa i de productivitat, Google Geo & Search, eïnes per incloure als projectes tecnològics la capa de Geolocalització amb Google Maps i tot el seu ventall de possibilitats i Google Search, el cercador de Google per empreses, es a dir, com poder obtenir l’agilitat de recerca de Google dins la nostra plana web/aplicació i/o dins del nostre repositori documental, Google Cloud Platform, com a eina per emmagatzemar les nostres aplicacions al núvol gracies a tota la potencia de la infraestructura de Google i Chrome, la part de Hardware del gegant d’Internet, que amb el seu sistema Chrome OS basat al núvol on les actualitzacions de sistema son en qüestió de segons i totes les aplicacions son al núvol.

Per la branca d’eines empresarials es va destacar a Zoho, amb un ecosistema de més de 30 solucions al núvol amb 6 àrees de negoci ben diferenciades, vendes i màrqueting on destaca Zoho Crm, Zoho Campaings i Zoho Social, processos de negoci on destaca Zoho Creator (per al desenvolupament d’aplicacions – una eina molt interessant per als membres del projecte Yuzz – , Zoho reports com a eïna de Business intelligence, per l’àrea financera, destacar Zoho Books, on permet la integració amb els Bancs i Zoho Suscriptions, per aplicacions basades en un procés de pagament per subscripció. L’àrea d’atenció al client, destacar Zoho Support, sistema de ticketing integrat amb la telefonia i l’àrea de recursos humans, destacar Zoho people, una solució per gestionar els empleat de l’empresa. Cal destacar que totes aquestes solucions tenen edicions Freemium, pensades especialment per StartUps.

En una segona part també de manera ja més personalitzada segons la tipologia de projecte se’ls hi va indicar quines eines son les que s’adeqüin a la seva idea de negoci, i quina podria ser l’estratègia més coherent, tant per la part tecnològica com per la part estratègica.

Raul_Yuzz_1

La sessió va ser de molt interès pels participants i vas ser una sessió molt propera, on els alumnes del projecte Yuzz van tenir l’oportunitat de xerrar sobre els seus projectes amb més de detall amb Raul Bellmunt (https://es.linkedin.com/in/raulbellmunt).