BizBarcelona 2016

Els propers 1 i 2 de juny tindrà lloc el BIZBarcelona a Fira de Barcelona Montjuïc, on es trobaran totes les solucions per a empreses i persones emprenedores.

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, continua com a entitat promotora de l’esdeveniment amb un doble objectiu: ampliar l’abast territorial de la iniciativa i difondre l’activitat que realitzen els centres locals de serveis a les empreses de tota la demarcació.

Entre les diferents activitats previstes, la Diputació de Barcelona organitza les següents:

  • Estand dels Centres Locals de Serveis a les Empreses i d’allotjament empresarial d’iniciativa local de la província.

Espai per difondre entre les persones emprenedores i les empreses les activitats dels CLSE de la demarcació i per donar a conèixer i comercialitzar entre els assistents l’oferta de vivers, centres i hotels d’empreses i espais de Coworking d’iniciativa local a la demarcació.

Dies 1/6 i 2/6

  • Presentació de l’Informe Global Entrepreneurship Monitor – Catalunya

Es presenta l’informe GEM Catalunya 2015 on es realitza una anàlisi sobre l’activitat emprenedora (característiques, perfils, motivacions, etc) de Catalunya i Barcelona, la seva evolució temporal i una comparativa a nivell estatal i internacional.

Dia 1/6 – 10.00h.

Aquesta jornada esdevé una oportunitat d’adquirir nous coneixements i compartir opinions i experiències que després podeu traslladar al vostre àmbit d’actuació.

Més infomació a BIZBarcelona

Font: Diputació de Barcelona