Ship2be convoca B-Challence: Impulsa el teu projecte

Aquest és un programa d’acceleració d’idees per a persones o empreses que vulguin resoldre un repte social o de medi ambient mitjançant solucions innovadores i amb models de negoci sostenible. En cadascuna de les seves edicions, la Fundació Ship2be que impulsa aquest programa, escull un repte social o de medi ambient concret amb el que treballar.

El repte del 2016 busca aconseguir idees, projecte emprenedors o altres iniciatives que impulsin l’apoderament i empleabilitat dels nens i joves.

La fundació Banco Sabadell atorgarà 4 ajudes al talent juvenil amb l’objectiu de consolidar el projecte i els guanyadors es beneficiaran d’un acompanyament personalitzat durant els següents mesos per a la posada en marxa i pilotatge de la idea.

La data límit per a presentar candidatures és el proper 30 de juny.

Per a mes informació cliqueu aquí