Presentació del ABC de la Innovació i de la Plataforma online de la Red Innpulso, de Ciutats de la Ciència i la Innovació – 29 de juny

L’Ajuntament de Terrassa i la Red Innpulso, la xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació de l’Estat Espanyol, en col·laboració amb el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, organitzen la jornada de presentació del ABC de la Innovació i de la Plataforma on-line de la xarxa, que tindrà lloc el proper dia 29 de juny, a les 11 hores, a la sala Auditori del mNACTEC (Rambla d’Ègara, 270, Terrassa).

L’ABC de la Innovació és una guia per a l’impuls i manteniment d’un model d’aplicació de la innovació en entorns locals. L’objectiu és servir de referència a tots els municipis interessats en explorar les possibilitats d’utilitzar la innovació en la millora de la gestió urbana.

Podeu consultar el programa de la jornada aquí

Per a inscripcions envieu un e-mail orbital40@terrassa.cat o truqueu al 93.739.70.00 ext. 4950