Santander YUZZ convoca la VIII edició i ofereix 20 places per a joves emprenedors de TERRASSA

pantalla-yuzz-2016-17-media

  • Comencen les inscripcions per a la nova edició del programa Santander YUZZ “Joves amb idees” que coordina el CISE amb el mecenatge de Banc Santander i la col·laboració local del Parc Científc i Tecnològic, Orbital 40, concretament dos dels seus partners, l’Ajuntament de Terrassa i el Centre Tecnològic LEITAT i la col·laboració de l’Escola de negocis Euncet.
  • Santander YUZZ ofereix formació, suport i assessorament a 20 joves de Terrassa a més de viatges a Silicon Valley per als millors emprenedors de cada centre d’Espanya i finançament per als tres projectes guanyadors.

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) ha anunciat el llançament de la VIII edició del Programa Santander YUZZ “Joves amb Idees” per a l’impuls del talent jove i la generació d’idees innovadores. La convocatòria per participar en el programa romandrà oberta fins al 2 de desembre i les persones interessades podran presentar la seva candidatura a través del formulari disponible en www.yuzz.org

Els 20 seleccionats a Terrassa s’incorporaran al programa i podran beneficiar-se, durant 5 mesos, de l’accés a un centre d’alt rendiment situat al Parc Científic i Tecnològic O.40, concretament en les instal·lacions de l’escola de negocis Euncet, on comptaran amb espai físic per desenvolupar la seva idea i podran relacionar-se amb altres emprenedors, rebre formació impartida per experts professionals i ser assessorats per tutors individuals.

Una vegada finalitzat el procés de formació i suport, el millor emprenedor del centre de Terrassa guanyarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació, on se li brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A la seva tornada, competirà amb els millors projectes nacionals per una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per accelerar el desenvolupament del seu negoci.

Gràcies a la col·laboració amb la Fundació E&Y  el programa compta també amb el Premi YUZZ Mujer que ofereix 20.000 euros per finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i el suport dels consultors d’E&Y per accelerar-ho.