Hackathon de Big Data i Salut a Terrassa, dies 25 i 26 novembre 2016

hh_comb_2

Els propers dies 25 i 26 de novembre, el servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa organitza el primer Hack&Health, un Hackathon de Big Data i Salut, que es realitzarà a la seu de l’ESEIAAT, edifici històric, c/Colom, 1.

Durant aquesta trobada els participants accediran a un seguit de dades obertes exclusivament per a la jornada amb les que, aplicant tècniques de Big Data, podran donar resposta a reptes de salut de la nostra ciutat. Durant les dues jornades també es realitzaran workshops sobre eines de Big Data.

Les millors solucions podran optar a diferents premis com passis per assistir a Strata+Hadoop, una de les trobades més importants de Big data que tindrà lloc a Londres, una beca completa pel màster en Open Data que realitza l’Euncet Business School, tres mesos de subscripció a Carto Premium o una estada de 9 mesos a Kautic, la incubadora de projectes TIC de Terrassa.

Podeu accedir a més informació en el següent enllaç: http://www.terrassa.cat/hack-health