Presentació de la VIII edició del Programa SANTANDER YUZZ “JOVES AMB IDEES”

premios

 

Des del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa i LEITAT, dos dels partners del Parc Científic i Tecnològic Orbital40 i impulsors locals del programa YUZZ Terrassa, ens complau convidar-vos a la Jornada per la presentació de la VIII edició del programa Santander YUZZ “Joves amb idees”, que tindrà lloc el proper dijous, 17 de novembre, de 11.15 h a 13.00 h. , a la seu de LEITAT.

A nivell nacional el Programa Santander YUZZ “Joves amb idees” està dirigit pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge de Banc Santander.

L’objectiu de la jornada consisteix en la presentació de la VIII edició del programa Santander YUZZ, dirigida a tots aquells joves emprenedors que tinguin una idea o projecte i estiguin interessats a participar-hi (es troba en fase de captació fins al 2 de desembre).

Durant la jornada comptarem amb la presència del Director del Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), Federico Guitérrez-Solana, la Directora del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa, Esther López, i el Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, així com a la resta d’agents i coordinadors que formen part del projecte a nivell local.

A partir d’aquesta setmana i fins el dimecres, 16 de novembre, els interessats a assistir podran formalitzar la seva inscripció a través d’un formulari disponible en https://goo.gl/forms/IVTuiJkYWkAGvDK63