JORNADA “PASSAT, PRESENT I FUTUR DE LA RECERCA CIENTÍFICA”

banner-jornadaEl pròxim 19 de novembre de 2016, dins programa de la 21 a Setmana de la Ciència organitzat per la Fundació per a la Recerca i la Innovació, el servei d’Innovació i d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa organitza la Jornada: “Passat, present i futur de la recerca científica”.

La Jornada que se celebrarà a l’Auditori del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) compta amb la participació de diferents ponents, doctors de diferents àmbits científics, que faran una presentació cronològica basada en la seva especialització. La jornada està concebuda com un recorregut per entendre el passat, present i futur de la recerca científica.

Consulta el programa aquí

Més informació:  http://www.terrassa.cat/conferencies-ciutadania