Invitació Acte de Presentació del Pla de Desenvolupament Industrial de Terrassa

logo

 

 

 

 

invitacioOBJECTIU:

Donar a conèixer al teixit empresarial del territori i als agents socieconòmics, el Pla de Desenvolupament Industrial de Terrassa aprovat pel Ple Municipal el passat mes de juny.

S’explicarà el Pla i el seu full de ruta i està prevista una conferència marc a càrrec de la Directora General d’Indústria i Consellera Delegada d’Acció de la Generalitat de Catalunya, Sra. Núria Betriu, que tractarà sobre el Pacte Nacional per a la Indústria com a iniciativa del Govern de la Generalitat per desenvolupar i enfortir el sector industrial a Catalunya.

ORDRE DE L’ACTE:

▪ 18.15 h Recepció de les persones assistents.

▪ 18.30 h Benvinguda a càrrec del Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Sr. Miquel Sàmper i del President de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Sr. Marià Galí.

▪ 18.45 h Conferència marc a càrrec de la Directora General d’Indústria i Consellera Delegada d’Acció de la Generalitat de Catalunya, Sra. Núria Betriu, sobre els avenços en el Pacte Nacional per a la Indústria.

▪ 19.15 h Presentació del “Pla de Desenvolupament Industrial de Terrassa” a càrrec de Sr. Lluís Ràmis, soci fundador de Cluster Development i del Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Sr. Miquel Sàmper.

▪ 19.45 h Intervenció dels membres del Pacte per a la Promoció Industrial de Terrassa.

▪ 20.00 h Networking relacional a la sala Expo.

Preguem confirmeu l’assistència: promocio.industrial@terrassa.cat

organitza