Premis Muncunill a la Innovació 2017 – Conferència marc de Xevi Verdaguer, psiconeuroimmunòleg innovador, posturòleg i fisioterapeuta.

cap_web_muncunill-01

 

Dijous 9 de febrer de 2017, 18 hores, Teatre Principal de Terrassa

El proper dia 9 de febrer de 2017, a les 18 hores, el Teatre Principal de Terrassa acollirà el certamen de lliurament de la primera edició dels Premis Muncunill a la Innovació, una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa que té per objectiu apropar la innovació a la ciutadania, així com reconèixer la labor d’aquelles persones, entitats o empreses que han apostat per la innovació com a model integral i perquè aquesta innovació sigui aplicable a la nostra vida quotidiana.

L’acte comptarà amb la conferència marc d’en Xevi Verdaguer, psiconeuroimmunòleg innovador, posturòleg i fisioterapeuta, destacat referent en medicina integrativa a tot l’Estat.

A continuació de la ponència, es lliuraran els Premis Muncunill a la Innovació 2017 en les categories local i empresa i es farà un aperitiu relacional a la Sala Muncunill.

L’entrada és lliure però les places són limitades i es tramitaran per rigorós ordre d’inscripció. Per a inscriure-us podeu fer-ho enviant un correu electrònic a premismuncunill@terrassa.cat

Més informació i agenda de l’acte a:

http://www.terrassa.cat/premis-muncunill-a-la-innovacio