El projecte Balibur, incubat a KauTic40, inicia una campanya crowdfunding

L’empresa Balibur BCN, participant de la III edició de KauTic40, inicia un crowdfunding per 200 camises úniques i creades exclusivament per a la marca a càrrec de dissenyadors barcelonins

L’empresa BaliburBCN, una marca de moda per a home de Barcelona, llança una campanya de kickstarter (crowfunding) per poder presentar la nova col·lecció de camises de la marca. Balibur BCN neix de la trobada entre dos amics, Andrés Sánchez i Pere Ruiz, després de molt temps sense veure’ns. Un cafè va ser més que suficient per veure que volien donar un gir a les seves vides.

Així va néixer aquesta marca “petita, modesta i capritxosa” que es guia “des de la imaginació, alegria i esforç”. Actualment, malgrat que els fundadors són barcelonins, es troba estretament vinculada a Terrassa, ja que formen part del Programa d’Incubació KauTic40, impulsada pel Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa i Leitat.

Cada model està numerat i es compon de 200 unitats. Una vegada venudes les 200 unitats el model es retira de la venda i s’inclou en la col·lecció un model nou. Balibur BCN treballa amb dissenyadors de Barcelona que creen exclusivament els dissenys per a ells, fent així que cada peça sigui única. “Volem que es respecti el treball de totes les persones que intervenen en la creació de Balibur, és per això que solament treballem amb tallers de Barcelona que afavoreixen al desenvolupament de l’economia local” explica Andrés Sánchez