L’Ajuntament de Terrassa i Orbital.40 organitzen la 2a taula rodona “Descobreix com per innovar és necessari acceptar el fracàs”

Tindrà lloc el 24 de gener a la Sala d’actes del Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT)

L’Ajuntament de Terrassa i el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, organitzaran el 24 de gener a les 18h a la Sala d’actes del Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT) la segona taula rodona a l’entorn del fracàs. Aquesta edició està centrada en la necessitat d’assumir el fracàs com una forma d’aprenentatge i de superació, com una part del procés per assolir l’èxit en l’àmbit de la investigació, la innovació i el desenvolupament (i+I+D).

La ponència marc la durà a terme la Tània Brenlle, Directora de la Sala Villarroel-Grup Focus, mentre que la taula rodona estarà formada per Glòria Serrano, Directora Relacions Institucionals Leitat Technological Center i representants dels departaments d’I+D+i de la Universitat Politècnica de Catalunya. La taula serà moderada per Santi Rius, mentre que el Tinent d’alcalde de l’Àrea de Cultura, Innovació i Projecció Ciutat de l’Ajuntament de Terrassa, el Sr. Amadeu Aguado, farà la cloenda de l’acte.

En finalitzar l’acte es farà una fotografia de grup i una copa de cava relacional per a totes les persones assistents.

Podeu formalitzar la vostra inscripció a orbital.40@terrassa.cat . Places limitades.

Més informació aquí