Convocatòria RETOS- COLABORACIÓN: Oportunitats per a les empreses innovadores

Leitat i el Ministerio de Economía, Indústria y Competitividad organitzen el proper dimecres 22 de febrer una Jornada sobre la Convocatòria RETOS- COLABORACIÓN. Està adreçada a empreses innovadores que estiguin interessades en conèixer el detall d’aquesta convocatòria i el tipus de finançament que ofereix. Després de la presentació estarà a disposició de les participants un espai en el què podran interactuar amb altres empreses per trobar possibles socis.

L’objectiu d’aquesta jornada-taller és crear oportunitats per a les empreses i els agents de R+D per a l’execució de projectes innovadors en cooperació amb resultats propers al mercat, que mobilitzin la inversió privada, generin ocupació i millorin la balança tecnològica del país.

Adjuntem el programa on trobareu el detall de la Jornada i la informació per poder formalitzar la vostra inscripció.