Jornada Experiències innovadores i tendències de l’ocupació industrial: estem preparats?

El proper dia 23 de març de 2017, es celebra la Jornada Experiències innovadores i tendències de l’ocupació industrial: estem preparats?, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Terrassa.

La jornada pretén difondre experiències innovadores de foment d’ocupacions industrials i debatre vers els canvis actuals, les noves tendències dels perfils i les competències industrials i està oberta a tot tipus de públic.

Comptem amb la participació de representants polítics i personal tècnic de les administracions, testimonis d’empreses, l’Observatori de la Fundació BCN Formació Professional així com representants de la intermediació laboral pública i privada.

Més informació: PROGRAMA, INSCRIPCIÓ i MAP DE SITUACIÓ.

El Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, signat en forma de Declaració a l’any 2014 per part de tots els municipis vallesans i els principals agents territorials del món acadèmic, sindical, patronal i cambres de comerç, té com a objectiu principal activar mesures compartides per fomentar el sector industrial i el desenvolupament econòmic del territori