Temps de Café per parlar de la Reforma Horària: Treball i Economia

El temps s’ha convertit en un element clau en les nostres vides. Actualment l’ús i el repartiment del temps engloba algunes de les problemàtiques més candents de la nostra societat. El temps ha esdevingut un indicador de la nostra qualitat de vida. Amb aquest raonament, va sorgir ja fa uns anys la Iniciativa per a la Reforma Horària, un llarg camí transcorregut fins a arribar a la recta final d’aquesta gran acció política i social que canviarà, com segurament cap altra, les nostres vides.

L’Ajuntament de Terrassa, compromès des dels inicis amb aquesta idea de millorar la nostra qualitat de vida en relació amb la gestió del nostre temps, s’implica una vegada més en la tasca de difusió i promoció de la Iniciativa, tot posant a debat les implicacions que cada mesura tindrà en els diferents àmbits productius i socials.

A petició del Programa Usos del Temps us conviden el proper 5 d’abril a dedicar una mica de temps per, al voltant d’un cafè, parlar del temps, de com ens afecta, com podem millorar-lo i com podem afrontar aquest gran repte de la Reforma Horària amb l’Esther Sànchez, doctora en Dret, màster en Dret del Treball i presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària.

Preguem confirmació a usostemps@terrassa.cat