Nova edició del Hack&Health a Terrassa

#hackandhealth

 

L’Ajuntament de Terrassa promou la celebració de la segona edició del Hack&Health. Es tracta d’un hackathon de big data especialitzat en salut, dirigit a tota persona amb iniciativa, creativa, emprenedora i que vulgui aportar solucions dirigides a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Va dirigit al públic en general, però és especialment interessant per a persones emprenedores, innovadores, estudiants, enginyers, programadors, dissenyadors gràfics, professionals de la salut,…

Està previst celebrar el Hack&Health 2017 en dues fases:

  • El 10 de novembre es desenvoluparà un webinar amb l’objectiu d’informar als/les participants de les necessitats i reptes actuals i futurs en l’àmbit de la salut, de les especificacions tècniques del hackathon i de les bases de dades anonimitzades disponibles. En aquesta jornada es  formaran els equips de treball amb totes les persones inscrites.
  • Els dies 24 i 25 de novembre es celebrarà el hackathon a les instal·lacions de l’ESEIAAT (UPC Campus Terrassa). Al llarg d’aquestes dues jornades s’impartiran diversos tallers tècnics, un debat obert sobre open data i sessions “Hands-on-Code”. Els equips participants hauran de preparar un speech per presentar les seves propostes davant d’un jurat d’experts. Es premiarà la millor aplicació, la que generi major impacte sobre el benestar de la ciutadania i el millor model de negoci i sostenibilitat.

Si esteu interessats en participar-hi, podeu consultar la web http://www.terrassa.cat/hack-health o posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’email orbital40@terrassa.cat o al telèfon 93 739 70 00 Ext. 4907.