KAUTIC40, organitza la 2a jornada sobre “noves fórmules de finançament per a persones emprenedores”

 

Enguany ens complau convidar-los a la 2a Jornada: “Noves fórmules de finançament per a persones emprenedores” que organitza el Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa i LEITAT, dos dels partners del Parc Científic i Tecnològic Orbital.40 i impulsors del Programa d’Incubació, KauTic40, i que tindrà lloc el dimecres, 29 de novembre de 9 a 13 hores, a la Sala d’actes de l’Edifici Vapor Gran de Terrassa, C/Telers, 5, passadís B , 2ª planta.

Amb aquesta jornada es pretén posar a la disposició dels emprenedors i empreses de recent creació les vies i instruments actuals per aconseguir finançament. La jornada s’ha organitzat en dues parts, una primera on els ponents s’articulen sota la fórmula de taula rodona en la qual es tractaran i es donaran a conèixer les noves formes per trobar finançament i una segona part que consistirà en la presentació dels  projectes de la IV edició del Programa d’Incubació KauTic40, amb l’objectiu d’escollir el millor elevator pitch.

 

 

 

 

 

 

 

A més, com a novetat d’aquest any, comptarem amb dos emprenedors reconeguts que explicaran com superar una ronda de finançament basant-se en la seva pròpia experiència i a més, s’oferirà la possibilitat de realitzar networking entre els diferents agents convidats.

El termini d’inscripció estarà obert des del dilluns 23 d’octubre fins al dimarts 28 de novembre a les 23.59h.

Les persones interessades a assistir a la jornada podran formalitzar la seva inscripció a través del següent formulari: https://goo.gl/forms/MlHITgN8TYDCypnQ2

Sobre KauTic40:

KauTic40 és un Programa d’Incubació per a projectes innovadors, on les TIC tenen un paper clau en el model de negoci. S’ofereix als emprenedors un espai de treball, formació a càrrec d’experts i assessorament d’empresaris professionals del sector al llarg de 9 mesos.

Agrairíem difusió entre la vostra xarxa de contactes.