3a edició Terrassa Cooperativa 2017

 

L‘Economia social posa en valor finalitats socials i col·lectives que repercuteixen positivament en la ciutadania i en el territori, en tant que posa en el seu centre les persones i el seu entorn. Per aquest motiu, sota el lema “Cooperativa i solidària, l’economia de les persones”, l’Ajuntament de Terrassa convida a tothom a participar de forma activa en el programa d’activitats, debat i estudi que s’ha organitzat des del Servei d’Emprenedoria i Economia Social, conjuntament amb les cooperatives, associacions, fundacions i diferents iniciatives d’economia social de la ciutat.

En aquesta tercera edició, que amplia la seva programació del 5 al 30 de novembre, s’ofereixen activitats per a tothom que tingui curiositat, personal o professional, i/o vulgui saber més de tots els valors i beneficis que els aporten les entitats de l’economia social i que vulgui venir a conèixer què és el consum responsable, la mobilitat sostenible, l’ètica i les noves economies entre d’altres.

Totes les activitats són gratuïtes i d’algunes cal fer una inscripció prèvia

Podeu trobar el programa i més informació a la pàgina http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa