Esmorzar Finançament: Com escollir el teu inversor ideal

Durant la creació i creixement d’una startup es parla molt de rondes d’inversió, family, friends and fools, inversors privats i fons de capital risc. Cada inversor és un món, i entendre les seves motivacions, història i idiosincràsies ens pot ajudar a triar millors socis de viatge i tancar més fàcilment una ronda de finançament.

Al proper Esmorzar de Finançament, Jordi Romero compartirà la seva experiència a Redbooth (anteriorment Teambox), on va aixecar més de 25 milions de dòlars a Barcelona i San Francisco. Jordi Romero és actualment fundador de Factorial HR, una aplicació de gestió de recursos humans.

Objectiu de l’acte

Els Esmorzars de Finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, que tenen l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

T’interessa si ets…

Un empresari emprenedor, tant de pimes com d’startups, un assessor, un consultor o un inversor interessat en conèixer les principals novetats dins l’ecosistema de finançament.

Programa

08.30 h Cafè Networking

09.00 h Com escollir el teu inversor ideal Jordi Romero, fundador de Factorial HR

09.40 h Torn obert de preguntes

10.00 h Cloenda de l’acte

Quan: Dimecres, 15 de novembre del 2017, de 8.30 h a 10.00 h

Lloc: Passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona

Gratuït

Enllaç activitat

Font: ACCIÓ|