Webinar Hack&Health 2017

L’Ajuntament de Terrassa organitza la segona edició del Hack&Health que es durà a terme els dies 24 i 25 de novembre a l’edifici de l’ESEIAAT de la UPC al carrer Colom núm. 1 de Terrassa. Es tracta d’un hackathon de big data i salut que dóna l’oportunitat, al públic en general, d’aportar solucions que millorin la vida de la ciutadania. Durant aquests dos dies està previst desenvolupar diversos workshops i un debat obert. Un jurat format per experts, determinarà els tres equips premiats.

El passat dia 10 es va emetre en streaming el webinar del Hack&Health 2017. Es van analitzar els reptes actuals de les tecnologies de la informació en el camp de la salut i el benestar amb l’objectiu d’orientar els/les participants en les necessitats del sector, es va facilitar informació sobre aspectes tècnics del Hacktahon,  fonts de dades a utilitzar i eines disponibles, i es van configurar els equips amb les persones participants inscrites. Tanmateix, es van posar a disposició de les persones participants les bases de dades anonimitzades per tal que els equips puguin començar a treballar en les propostes que presentaran davant el jurat el dia 25 de novembre.

Va ser un sessió participativa tant pels assistents a la sala com pels seguidors/es en streaming. Un dels participants es va oferir a fer una presentació sobre temes de Machine Learning en Python que està agendada el dia 24 de novembre a les 17:15 h. en el marc del hackathon.

Les inscripcions resten obertes fins el dia 22 de novembre. Es pot participar en les sessions hands-on-code i/o en el debat obert i/o en els workshops previstos. Dos d’aquests tallers, Portal AppSalut i Blockchain, els dirigirà la companyia IN2, empresa de tecnologia dedicada a oferir serveis basats en eines digitals, desenvolupant i implantant solucions fonamentades en tecnologies Open Source que ajudin a optimitzar l’activitat dels seus clients, aconseguir els seus objectius de negoci i millorar l’eficiència dels seus processos de negoci. En el debat obert de dissabte participaran, entre d’altres, professionals de Semcat, de Social Diabetes i de l’Ajuntament de Terrassa.

Podeu accedir al webinar a través del link https://media.terrassa.upc.edu/node/784.

Per a més informació consulteu: http://www.terrassa.cat/hack-health

Us animem a participar-hi.