Programa YUZZ Explorer: ampliació de termini fins al 4 de febrer

Us informem que encara us podeu inscriure a la convocatòria per a la nova edició del Programa Explorer, l’evolució del programa YUZZ, joves amb idees, que s’impartirà a l’Euncet Business School.

El programa Explorer és una oportunitat per formar-se de manera gratuïta i adquirir habilitats professionals i els coneixements necessaris per tirar endavant una idea de la mà d’experts en actiu. Al costat de la formació presencial en innovació, lideratge, finances, màrqueting o models de negoci, entre d’altres, un tutor s’encarrega d’assessorar les persones emprenedores durant tot el programa.

Explorer és l’evolució i nou nom de YUZZ, el programa d’emprenedoria que en les seves vuit edicions anteriors ha creat més de 500 empreses i a l’últim any han participat més de 1200 joves. Com a novetat en aquesta edició, les persones participants podran accedir a Santander X, el nou espai digital, obert i col·laboratiu en el qual tindran l’oportunitat de connectar amb universitats i persones emprenedores de tot el món.

Una vegada finalitzat el procés de formació, el projecte més ben valorat de cadascun dels Explorer Spaces (centres formatius) viatjarà a Silicon Valley, la meca mundial de la innovació. A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000€ per al primer premi, 20.000€ per al segon i 10.000 € per al tercer, al costat del premi Woman Explorer Award en col·laboració amb la Fundació EY i el DisruptiveTechnology Explorer Award, impulsat per INDRA.

Aquest programa està promogut per Banc Santander a través de Santander Universitats i coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i la col·laboració local del Parc Científic i Tecnològic, Orbital 40, concretament dos dels seus partners, l’Ajuntament de Terrassa i LEITAT i la col·laboració d’Euncet Business School.

La convocatòria per participar en el programa romandrà oberta fins al 4 de febrer i els interessats a desenvolupar la seva idea de negoci i optar als viatges i 83.000€ en premis hauran de presentar la seva candidatura indicant que el centre on estan interessats d’inscriure’s correspongui a Terrassa a través del formulari disponible en Explorerbyx.org

Ampliació de termini fins al 4 de febrer.