Terrassa 4.0. Premis. Premi Indústria 4.0

La Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya promou el “Premi Indústria 4.0“. Pretén reconèixer la contribució de les empreses que estan desenvolupant iniciatives i projectes innovadors en l’àmbit de la indústria 4.0. També persegueix difondre experiències que ajudin a altres empreses a identificar les oportunitats que comporten la implantació de tecnologies que conformen l’anomenada quarta revolució industrial

La convocatòria s’acaba d’obrir i va dirigida a qualsevol empresa que tingui seu social a Catalunya o que hagi desenvolupat un projecte d’Indústria 4.0 a Catalunya. La data límit per presentar candidatures és el 13 d’abril de 2018. Les propostes finalistes seran seleccionades per un comitè d’experts format per representants d’Enginyers de Catalunya i d’Acció i seran valorades pel jurat del premi, format pel President de la Comissió Indústria 4.0 i un membre de cadascuna de les associacions que conformen la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya. Els premis es lliuraran durant el Fòrum Indústria 4.0, que tindrà lloc l’1 de juny de 2018, en les següents categories:

  • “Premi Indústria 4.0” a l’empresa que hagi implantat la millor iniciativa
  • “Accèssit Indústria 4.0” a empreses amb implantacions remarcables