Premis Muncunill a la Innovació 2018 – Conferència marc i espectacle a càrrec de La Fura dels Baus

La gran cita nacional de la innovació tindrà lloc dimecres 18 d’abril de 2018, a les 19 hores, al Teatre Principal de Terrassa.

L’acte comptarà amb la conferència marc a càrrec de Miki Espuma, membre fundador i director artístic de La Fura dels Baus, una de les companyies més innovadores de l’escena nacional i internacional, així com d’un fragment de l’espectacle Free Bach 212, a càrrec de La Fura dels Baus i Divina Mysteria.

A continuació, es lliuraran els Premis Muncunill a la Innovació 2018 en les categories local, empresarial d’àmbit estatal i cultural d’àmbit estatal, i es farà un aperitiu relacional a la Sala Muncunill.

L’Ajuntament de Terrassa organitza els Premis Muncunill a la Innovació amb l’objectiu d’acostar la innovació a la ciutadania i de reconèixer la tasca d’aquelles persones, institucions o empreses que han apostat per la innovació com a model integral i perquè aquesta innovació sigui aplicable a la nostra vida quotidiana.

Podeu fer les inscripcions aquí