Terrassa 4.0. III Congrés de la Micro, Petita i Mitjana empresa de Catalunya 2018

El passat 20 de febrer es va celebrar, a Fepime Catalunya, la primera sessió del III Congrés de la Micro, Petita i Mitjana empresa de Catalunya 2018 sota el lema “La digitalització, el futur de la pime catalana”. J. Antoni Belmonte, el president de CEPTA (Confederació Empresarial de la Província de Tarragona), va afirmar que “qui no aposti per les noves tecnologies no tindrà futur com a empresa però cal temps per adaptar-se a la digitalització, serà un camí llarg”. Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime Catalunya, va destacar que el repte de la digitalització està en les micro empreses ja que representen el 97% del teixit empresarial.

Està previst que, fins finals del mes de maig, es celebrin més d’una dotzena de trobades territorials a les seus de les entitats associades. Les conclusions del congrés s’exposaran en l’acte de cloenda que tindrà lloc el 4 de juny a Barcelona.