Nova edició del Speed Recruitment de l’ESEIAAT (UPC)

Data límit d’inscripció: 11 d’abril de 2018

El proper 16 de maig l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa durà a terme la VI edició del Speed Recruitment.

Un Speed Recruitment és un format de trobada de reclutament de talent que l’ESEIAAT ofereix a empreses i estudiants mitjançant una fórmula innovadora i dinàmica. L’Speed Recruitment es farà a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa i pretén establir sinèrgies entre les empreses dels sectors aeroespacial, industrial i audiovisual i els estudiants.

COM FUNCIONA 

Hi ha dos torns, les empreses només poden participar en un dels dos, a escollir el de matí o el de tarda. L’acte a cada torn es divideix en dues parts. En la primera, es reuneixen tots els estudiants i les empreses a la sala d’actes. Les empreses faran una presentació, de 2 minuts cadascuna, per explicar quins perfils necessita i quin itinerari professional ofereixen. Després s’inicia la segona part, on cada empresa disposarà d’un espai físic i d’una hora i mitja per anar entrevistant els alumnes que estiguin interessats en la seva oferta. Es recomana que cada entrevista duri entre 5-8 minuts, i depenent de la cua. L’alumne podrà, en tot moment, lliurar el seu currículum a l’empresa.

INSCRIPCIÓ EMPRESES

Les inscripcions estaran obertes fins el dia 11 d’abril de 2018

Inscripció única per a empreses: 100 € (IVA inclòs)

icon_form.pngInscripció per a empreses

Els estudiants hi poden participar lliurement, emplenant la inscripció:

icon_form.png Inscripció per a estudiants

ON: Hall i Sala d’actes de l’Edifici Històric (TR1) de l’ESEIAAT
Carrer Colom 1, Terrassa

Per a qualsevol tipus d’informació, aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Correu electrònic: empreses.eseiaat@upc.edu

Font: Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. ESEIAAT