5a edició del programa “Acceleració en Òrbita”, obert el termini de presentació de candidatures

El termini de presentació de candidatures finalitza el 27 d’abril

Full informatiuFormulari de sol·licitud  

5a edició Acceleració en Òrbita40

Obert el termini per a la presentació de candidatures de la cinquena edició del programa “Acceleració en Òrbita” per a empreses consolidades. Aquest programa impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, en el marc del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 té com a objectiu donar suport, eines i acompanyament a PIMES amb alt potencial de creixement.

Acceleració en Òrbita s’adreça a pimes (amb personalitat jurídica) o persones autònomes – empresari/a individual (amb personalitat física).

  • Vocació internacional
  • Potencial de creixement
  • Seu social o localització a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls
  • Empresa Innovadora
  • Cultura i valors alineats amb la ciutat: “Compartir per guanyar”

El programa, que està subvencionat al 100% i no té cost per a l’empresa, es durà a terme al llarg de 2018. Les empreses seleccionades començaran realitzant dos tallers en grup on es treballarà el seu model de negoci com a punt de partida per definir un pla d’acció per a cada empresa orientat a potenciar el seu creixement. Durant la resta del programa, es treballa de manera individual amb cadascuna de les empreses de la mà de tutors i tutores especialitzats per tal d’executar el pla dissenyat a mida de cada empresa.

Per presentar candidatures, únicament cal omplir el formulari de sol·licitud abans del 27 d’abril a les 15h. A partir d’aquest moment, es realitzarà la selecció d’empreses participants i es comunicaran les candidatures seleccionades a partir del dia 3 de maig. El dia 11 de maig es realitzarà l’acte de benvinguda del programa i el primer taller en grup.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar-nos al telèfon 93 739 70 00 – Ext. 4908 o bé a través del correu electrònic a orbital40@terrassa.cat

Aquest programa està igualment subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Servei Públic d’Ocupació Estatal i la Diputació de Barcelona.