Presenta’t al Fòrum d’Inversió 2018 i troba el teu inversor ideal!

Si tinguessis un micròfon i un minut per dirigir-te a un auditori de més de 500 persones ple d’inversors i fons de capital risc locals i internacionals, què els explicaries? Aquest repte el viuran les 21 startups finalistes del Fòrum d’Inversió 2018. Vols ser una d’elles? Afanya’t a presentar la teva candidatura abans del 16 d’abril! La teva mitja taronja (inversora) t’hi estarà esperant!

Un any més, el Fòrum d’Inversió es converteix en el millor espai per impulsar els projectes més innovadors, ambiciosos i amb potencial de creixement que cerquen capital d’inversors privats o fons de capital risc. Un espai on descobrir projectes com el guanyador del 2017, AE Innova, empresa allotjada a Qu4drant.0 de l’Ajuntament de Terrassa, i on també han triomfat projectes com Hemav, Red Points, STAT-Diagnostica o Minoryx Therapeutics. A més, també s’hi premia la trajectòria emprenedora, com es va fer el 2017 amb els fundadors de Wuaki TV (ara Rakuten TV).

Si ets una empresa amb menys de cinc anys de vida i seu social a Catalunya, estàs en funcionament i tens un pla de negoci detallat amb projeccions financeres; t’estem buscant. Presenta la teva candidatura! D’entre totes les startups presentades se’n seleccionaran 50 per publicar el Catàleg d’empreses amb potencial de creixement, que arribarà a les mans dels principals fons de capital risc i xarxes d’inversors privats de Catalunya. Per anar fent boca, repassa el Catàleg del 2017 amb els seus 50 millors projectes!

D’aquestes 50, 24 rebran formació per millorar les habilitats comunicatives davant dels potencials inversors abans de seleccionar les 21 finalistes que protagonitzaran el Fòrum d’Inversió 2018 el proper 20 de juny. Si vols que t’escoltin els principals inversors locals i internacionals, no t’adormis! Consulta tot el que necessites per presentar-te al Fòrum d’Inversió 2018!

Font: ACCIÓ – Agència per la Competitivitat de l’Empresa