Terrassa 4.0. Sensibilització. Jornada fira modernista

Des del servei d’Innovació d’Ajuntament, en coordinació amb el servei d’Universitats, s’ha organitzat una jornada de divulgació del coneixement dirigida a ciutadania durant la fira modernista.

El divendres 11 de maig a les 18:30 h. a la Masia Freixa de Terrassa tindrà lloc una taula rodona teatralitzada titulada “Les quatre revolucions: de la màquina de vapor a la intel•ligència artificial artificial”.

L’acte anirà a càrrec dels membres del grup de treball d’IoT de la Comissió d’Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya sr. José Luis Rubiés, sr. Joan Verdaguer, sr. Josep Mª Peiró i sr. Xavier Pi. La moderadora serà la sra. Dolors Puig Gasol, directora de l’Euncet Business School.

Cal confirmar assistència al correu electrònic orbital40@terrassa.cat o al telèfon 93 739 70 00 Ext. 4950.