Continua oberta la convocatòria del programa Accelera el Creixement impulsat per Diputació de Barcelona i PIMEC

Accelera el Creixement és el programa d’acceleració empresarial de la província de Barcelona. 

Des del 2012, PIMEC i la Diputació de Barcelona impulsen cada any un programa per al creixement de 50 pimes de la demarcació de Barcelona. Accelera el Creixement és un programa consolidat d’acompanyament empresarial en què empresaris i plantilla uneixen esforços per col·laborar amb experts en creixement empresarial que els donen suport continuat durant 9 mesos.

Amb l’Accelera el Creixement les empreses contrasten l’estratègia de l’empresa amb experts per definir un pla de creixement que pot començar a posar en pràctica a través d’un pla d’acció.

Aquest programa d’acceleració empresarial abasta aspectes com són la innovació tecnològica, les millores en la comercialització de productes i serveis, el procés d’internacionalització de la pime i l’organització empresarial.

Logo

Els objectius d’Accelera el Creixement

Impulsar el desenvolupament empresarial, identificant les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida.

Qui hi pot participar?

Les empreses amb potencial de creixement i amb ganes de treballar per millorar el seu negoci. Només cal que complir aquests requisits:

 • Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més.
 • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
 • Tenir la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat).
 • Tenir voluntat d’invertir en el propi creixement.

Línies de creixement

 • Innovació tecnològica
  Creació de nous serveis o millora dels que ja disponibles per donar valor afegit a l’empresa. La innovació és l’element clau per fer créixer la pime.
 • Organització i equip directiu
  Coneixement de les eines de gestió capdavanteres i millora la direcció de la pime per assolir els objectius que proposats.
 • Comercialització i nous canals
  Per treure partit dels canals comercials que ja s’utilitzen i desenvolupar de nous per donar a conèixer els productes o serveis al públic potencial.
 • Internacionalització de l’empresa
  Per valorar l’èxit dels productes o serveis fora de les nostres fronteres i posar en marxa processos d’internacionalització.

Cost

El cost per empresa està valorat en 5.500 euros, però amb el suport de PIMEC i Diputació de Barcelona, l’empresa únicament paga 500 euros (+IVA).

Per a més informació i consultar el programa, podeu fer clic en el següent enllaç: Programa

Per a inscripcions i contacte, podeu accedir al següent enllaç: Inscripcions

Font: Accelera el Creixement | www.acceleraelcreixement.com