Campus d’Estiu TU: 43 propostes per apropar-te al coneixement, la ciència i la tecnologia

Durant els mesos de juny i juliol s’han programat diferents tallers, cursos, conferències i presentacions destinades a conèixer el campus de Terrassa i adreçades a tot tipus de públic.

El campus d’estiu Terrassa Universitària (TU),  Impulsat pel Consell Universitari de Terrassa a través del servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa comptarà amb una proposta de 43 activitats -majoritàriament organitzades des dels centres universitaris- obertes a la ciutadania que s’iniciaran el proper 11 de juny amb la jornada “Pla d’empresa: Com fer un bon estudi econòmico-financer”. Aquesta serà la primera activitat d’un ampli programa que comptarà amb cursos, tallers o conferències entre d’altres propostes, i que s’allargarà durant el mes de juliol.

L’objectiu del campus d’estiu és apropar el coneixement generat al centres universitaris del Campus a diferents sectors i fomentar els vincles entre el món universitari, la innovació, les noves tecnologies i la ciutadania a través de la transferència de coneixement.
Les activitats programades abasten diversos àmbits i temàtiques, com ara el cinema, la innovació social, la indústria 4.0, la robòtica i la programació, els projectes multimèdia, la impressió 3D, la salut o els videojocs entre molts altres. Unes activitats que tindran diferents formats i durades i s’impartiran a diverses ubicacions i centres de la ciutat. Per assistir a aquests cursos i tallers caldrà formalitzar prèviament la inscripció. Trobareu el programa i enllaços per formalitzar les inscripcions a la pàgina web del campus.

Amb la intenció d’obrir i donar a conèixer el campus universitari de Terrassa i les diferents activitats que s’hi desenvolupen, el programa d’activitats del Campus d’Estiu comptarà amb una presentació pública a la Plaça Vella dels projectes dels estudiants i centres universitaris de la ciutat que aproparan els seu coneixements al públic. L’activitat es durà a terme el dimarts 26 de juny i comptarà amb la participació de grups d’estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), els grups UPC ecoRacing, MotoSpirit, Trencalòs i Cosmic Research Solar Campus, que desenvolupen prototips propulsats per energies no contaminants. A més hi haurà una exhibició de la moto elèctrica de l’equip MotoSpirit de la Universitat Politècnica de Catalunya a Terrassa que farà un itinerari d’exhibició pels carrers del Centre. MotoSpirit és un equip integrat per estudiants d’Enginyeria de la UPC de Terrassa que competeix en la categoria de motocicletes elèctriques a la Formula MotoStudent, competició universitària internacional, promoguda per Moto Engineering Foundation.

La programació del Campus d’estiu Terrassa Universitària engloba activitats molt diverses i adreçades a tot tipus de públics: Infants, estudiants d’ESO i Batxillerat, professorat, pares i mares o ciutadania en general. A més, el programa incorpora una activitat que permetrà conèixer el campus urbà de Terrassa a les persones interessades a través d’una visita guiada pel campus la tarda de l’11 de juliol.

Més informació a:

http://www.terrassa.cat/campus-estiu-TU

tríptic Campus d’estiu TU 2018