Campus d’Estiu 2018 TU: Innovació i emprenedoria social

CAMPUS D’ESTIU 2018 – Innovació i emprenedoria social.

Els dies 14 i 21 de juny, de 9:30 a 13:30, es realitzen dos tallers formatius gratuïts envers Innovació i Emprenedoria Social i Com Construir Models de Negoci Socials a la Sala d’Actes de Qu4drant0 (C/ Telers 5, passadís B 2a planta).

Aquest any, des d’Orbital.40, Parc Científic i Tecnològic de Terrassa i el Servei d’Innovació es realitzen dos tallers formatius per donar a conèixer la innovació social i l’emprenedoria d’impacte amb l’objectiu de transmetre la creixent importància que els aspectes socials i ambientals tenen a l’hora de valorar el model de negoci dels projectes emprenedors i per donar resposta a necessitats socials.

“Innovació social” són noves maneres de respondre a necessitats socials per millorar el benestar de les persones o de la comunitat i que al final generen un impacte a través d’un canvi social, però també aborden el seu objectiu d’una manera responsable. Quan aquest objectiu social és assumit per una empresa o un projecte emprenedor podem parlar d’empreses socials o d’emprenedoria social.

Com a continuació de la sessió d’introducció a la “Innovació i Emprenedoria Social” que es realitza el dia 14 de juny, s’ofereix el taller “Com construir models de negoci socials” el dia 21 de juny en el mateix horari. Aquesta segona sessió està pensada per mostrar algunes metodologies que ajuden a entendre i treballar la relació amb grups d’interès; a treballar amb un objectiu social que afegeixi valor social al model de negoci i explicar les característiques del model de negoci d’impacte segons criteris d’innovació social.

Aquestes accions són gratuïtes i estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Servei Públic d’Ocupació Estatal, en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local i per la Diputació de Barcelona.


INNOVACIÓ I EMPRENEDORIA SOCIAL

DATA I HORARI: 14/06/2018 de 9.30 a 13.30h.
LLOC: Sala d’Actes Qu4drant.0 | C. Telers, 5 Passadís B 2a planta 08221 TERRASSA
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (Places limitades): https://goo.gl/forms/SLlxi2foUP2jz9Mk2

COM CONSTRUIR MODELS DE NEGOCI SOCIALS
DATA I HORARI: 21/06/2018 de 9.30 a 13.30h.
LLOC: Sala d’Actes Qu4drant.0 | C. Telers, 5 Passadís B 2a planta 08221 TERRASSA
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (Places limitades): https://goo.gl/forms/SLlxi2foUP2jz9Mk2