Terrassa 4.0 Campus d’Estiu 2018 TU

Euncet Business School i el servei d’Innovació d’Ajuntament de Terrassa, dins els projectes del Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, organitzen el taller gratuït “Noves oportunitats que aportarà la indústria 4.0”.

Aquesta activitat s’engloba dins les accions de sensibilització del projecte Terrassa 4.0 que es va presentar el passat dia 6 de juny.

El concepte d’Indústria 4.0 es basa en la transformació digital de tots els processos productius que conformen la cadena de valor de la indústria. L’objectiu últim és crear fàbriques intel•ligents. Aquesta activitat pretén donar resposta a dues grans preguntes: com serà el nou equilibri on s’hibriden les dimensions físiques i digitals, i com afectarà a tots els agents implicats aquest procés de transició


NOVES OPORTUNITATS QUE APORTARÀ LA INDÚSTRIA 4.0

DATA I HORARI: 18/06/2018 de 18:00 a 21:00h.
LLOC: Sala d’Actes Qu4drant.0 | C. Telers, 5 Passadís B 2a planta 08221 de Terrassa
PROGRAMA: Noves oportunitats que aportarà la indústria 4.0
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (Places limitades): https://bit.ly/2JuphBp