Conferència: Dones, ciència i tecnologia: una “carrera” de fons. 19 de juny a les 19:30h

Conferencia dona i tecnologia
Conferència a càrrec de Núria Salán, presidenta de l’Associació Catalana de Tecnologia.

A l’actualitat, homes i dones accedeixen a la formació universitària aparentment en paritat, però a les titulacions de caràcter tecnològic encara no s’ha assolit un mapa de població que reprodueixi els percentatges de la societat. En aquesta xerrada es veurà com va ser l’accés de les dones a la universitat en carreres de ciència i tecnologia, quina va ser la resposta de la societat, curiositats, anècdotes, dades numèriques d’abans i d’ara. Es posa en relleu la poca visibilitat de la dona a l’àmbit tecnològic i com encara s’arrosseguen estereotips que no afavoreixen l’apropament de la dona a les titulacions tecnològiques.

Es podrà visitar l’exposició “L’ENGINY (IN) VISIBLE – Dones i tecnologia: Passat, present i futur” que mostra la (in)visible dificultat associada a la promoció del talent femení en l’àmbit tecnològic.

Cal inscripció prèvia a: terrassauniversitat@terrassa.cat o al telèfon 937 363 023

Trobareu totes les activitats del Campus d’Estiu TU aquí