Convocatòria de subvencions a Nuclis de recerca industrial i experimental. Resolució EMC/1304/2013

AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA RESOLUCIÓ
EMC/1304/2018, de 15 de juny, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2018 de la línia de subvencions a Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental que incentivin la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental de component internacional (Nuclis internacionals d’ACCIÓ), emmarcades en el Programa Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea Horizon 2020, mitjançant l’instrument ERA-Net MANUNET III, i en els programes bilaterals i unilaterals d’ACCIÓ (ref. BDNS 404153).
Els terminis de presentació de sol·licituds són els següents: Línia Terminis presentació sol·licituds Inici Finalització ERA-Net MANUNET III Des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució al DOGC 19 de juliol de 2018 BILATERALS i UNILATERALS Des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució al DOGC 06 de setembre de 2018