Participa al Concurs d’Idees del I Serious Games Camp Terrassa i guanya 1.000 euros en consultoria

 

Si tens un projecte o idea emprenedora en l’àmbit de Serious Games queutilitzi tecnologies de realitat virtual o realitat augmentada participa al concurs que es realitzarà dins del I Serious Games Camp Terrassa organitzat per  l’Ajuntament els propers dies 27 i 28 de setembre.

Entre totes les candidatures presentades es seleccionaran les 10 millors per tal que presentin el seu pitch dins de les jornades del I Serious Games Camp Terrassa. Els tres projectes guanyadors obtindran un servei de consultoria valorat en 1.000€ per validar el seu model de negoci mitjançant la implementació d’una campanya de crowdfunding.

Podeu consultar tota la informació i presentar la vostra candidatura a http://seriousgamescamp.es/i-sgc-terrassa-2018/ abans del proper 15 de setembre.

Per a qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’un email a orbital40@terrassa.cat o mitjançant el telèfon 93 739 70 00 Ext. 4963 (Elena Serra)