Toyota guardona a Ficosa, empresa membre d’Orbital.40, amb el premi a l’Anàlisi de Valor

En el marc de l’Annual Supplier Business Meeting, la multinacional japonesa reconeix cada any als seus millors proveïdors amb l’entrega d’aquests premis

Aquest guardó distingeix a la companyia per la seva capacitat d’optimitzar la relació entre funció i cost en els seus productes

Al llarg dels últims anys Toyota ha reconegut el treball de Ficosa en diferents ocasions, un fet que posa èmfasi a l’excel·lent servei de la companyia amb tots els seus clients

09 juliol de 2018.- Ficosa, empresa membre d’Orbital40, proveïdor global de primer nivell que es dedica a la investigació, desenvolupament, producció i comercialització de sistemes de visió, seguretat, comunicació i eficiència per a l’automoció, ha estat reconeguda per Toyota Motor Europe amb el guardó a l’Anàlisi de Valor. Amb aquest premi, la multinacional japonesa reconeix el know-how i la capacitat de Ficosa d’oferir productes d’alta qualitat, optimitzant la relació entre la seva funció i el seu cost i eliminant aquells costos que no afegeixen valor.

L’entrega de premis de Toyota Motor Europe es va celebrar durant l’Annual Supplier Business Meeting 2018, que en aquesta edició va reunir més de 70 proveïdors europeus. Amb aquests premis, la multinacional japonesa reconeix cada any als proveïdors més destacats en els camps de qualitat, anàlisi de valor, gestió de projectes, subministrament i cost.

Karim el Hamel, director general de Ficosa Turquia i encarregat de recollir el guardó, destaca: “És un orgull rebre aquest premi per part d’un fabricant d’automòbils de primer nivell com Toyota, ja que reconeix la nostra feina per a identificar tot allò que no aporta valor al producte amb l’objectiu de reduir costos i subministrar solucions més competitives i d’alta qualitat. En aquest sentit, seguirem concentrant els nostres esforços per a garantir l’excel·lència dels nostres productes i oferir la millor qualitat als nostres clients”.

Ficosa ha estat guardonada en diverses ocasions per Toyota Motor Europe al llarg dels últims anys, un fet que posa en valor la política de qualitat, excel·lència, servei, flexibilitat i millora contínua que la  multinacional manté amb tots els seus clients.

La companyia desenvolupa i fabrica múltiples solucions per a Toyota des de 1998 en els seus centres de producció d’Espanya, Portugal, Turquia, Xina, Brasil, Estats Units i Mèxic. Alguns d’aquests productes són sistemes de canvi de marxes, palanques de fre, cables mecànics, retrovisors i sistemes de neteja parabrises, entre d’altres. 

Sobre Ficosa

Ficosa és una companyia global dedicada a la creació de solucions de visió, seguretat, eficiència i connectivitat d’alt contingut tecnològic per a la indústria, amb vocació de contribuir a la societat a través del seu compromís amb la innovació tecnològica, els valors humans i l’eficiència energètica. Fundada el 1949 i amb seu a Barcelona, Ficosa compta en l’actualitat amb més de 10.500 empleats en 19 països de tot el món d’Europa, Amèrica del Nord i del Sud i Àsia i Àfrica, i ha consolidat unes vendes de 1.169 milions d’euros el 2016. El sistema de visió del darrere (interior/mirall lateral) és el principal negoci de Ficosa conegut a nivell mundial i reconegut pels principals fabricants d’equips originals del món (OEM).

Font: Ficosa