Digital Health: Aprèn a dissenyar APPs

El proper 15 d’octubre arrenca la primera edició de la formació “Digital Health: Aprèn a dissenyar APPs”, de 150h de durada, destinada a aquelles persones que volen emprendre en el sector de l’m-Health o que volen ampliar els seus coneixements de disseny d’aplicacions per a dispositius mòbils.

Durant la formació, impartida per l’Euncet Business School, els alumnes aniran assolint coneixements tecnològics i sobre emprenedoria al voltant de 4 blocs temàtics:

– Necessitats, oportunitats i emprenedoria social (20 hores): Competències emprenedores; Taller de Co-creativitat; Introducció a la Innovació i a la emprenedoria social; Metodologies per a la creació de models de negoci d’impacte.

– Tecnologia (40hores): Sistemes d’informació i disseny d’interfícies; Disseny i desenvolupament web i multimèdia.

– Mercats (12hores): Disseny centrat en l’usuari (DCU)

-Casos pràctics (64hores): Disseny d’interfícies per a dispositius mòbils; Desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils.

La formació finalitzarà el 11 de desembre amb la presentació dels elevator pitch dels projectes emprenedors treballats pels alumnes.

Vuit dels projectes sorgits durant la capacitació seran acompanyats per mentors de l’empresa Knowledge Innovation Market amb l’objectiu d’acostar la seva idea emprenedora al mercat.

La formació és realitzarà a les instal•lacions de l’Euncet Business School. Pots accedir-hi amb vehicle propi ja que disposa d’aparcament gratuït pels alumnes o bé, pots utilitzar el servei d’autobús gratuït. Pots consultar el recorregut i horaris aquí.

“Digital Health: aprèn a dissenyar APPs” és una formació gratuïta organitzada per Orbital 40 i subvencionada pel Servei Públic d’ocupació de Catalunya en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals.

Si tens una idea emprenedora i vols aprendre a desenvolupar APPs que ajudin a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones, inscriu-te aquí.

Pots consultar horaris i detall del programa aquí.

Per qualsevol dubte o pregunta, truca’ns al 93.739.70.00 ext. 4950 (Elena Serra) o bé, per mail al orbital40@terrassa.cat