3a Setmana del Turisme Industrial i l’Enigma XATIC

Del 3 a l’11 de novembre se celebrarà la 3a Setmana del Turisme Industrial, organitzada per la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC).

Durant aquesta setmana, sota el lema “Descobreix com es fan les coses”, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses de tot el país, obriran les seves portes al públic, amb gairebé un centenar d’activitats.

Una de les activitats més destacades és L’Enigma XATIC, un joc turístic que estarà disponible per a dispositius mòbils i tauletes durant tota la Setmana del Turisme Industrial i permetrà, a grans i petits, descobrir junts el patrimoni industrial d’una manera interactiva.

El joc compta amb una introducció al turisme industrial i inclou una part específica del municipi de Terrassa. A més, l’Enigma XATIC es caracteritza per la utilització d’innovadores tècniques com la hiperficció explorativa, tècniques d’orientació i enigmes.

El llançament oficial del joc es farà el dia 11 d’octubre a través de les xarxes socials de la XATIC (TurismeIndustrial.cat).