Digital Health: Aprèn a dissenyar APPs

El proper 15 d’octubre arrenca la primera edició de la formació “Digital Health: Aprèn a dissenyar APPs”, de 150h de durada, destinada a aquelles persones que volen emprendre en el sector de l’m-Health o que volen ampliar els seus coneixements de disseny d’aplicacions per a dispositius mòbils.

Durant la formació, impartida per l’Euncet Business School, els alumnes aniran assolint coneixements tecnològics i sobre emprenedoria al voltant de 4 blocs temàtics:

– Necessitats, oportunitats i emprenedoria social (20 hores): Competències emprenedores; Taller de Co-creativitat; Introducció a la Innovació i a la emprenedoria social; Metodologies per a la creació de models de negoci d’impacte.

– Tecnologia (40hores): Sistemes d’informació i disseny d’interfícies; Disseny i desenvolupament web i multimèdia.

– Mercats (12hores): Disseny centrat en l’usuari (DCU)

-Casos pràctics (64hores): Disseny d’interfícies per a dispositius mòbils; Desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils.

La formació finalitzarà el 11 de desembre amb la presentació dels elevator pitch dels projectes emprenedors treballats pels alumnes.

L’horari de la formació serà de dilluns a divendres, de 9’15 a 13’15.

Vuit dels projectes sorgits durant la capacitació seran acompanyats per mentors de l’empresa Knowledge Innovation Market amb l’objectiu d’acostar la seva idea emprenedora al mercat.

La formació és realitzarà a les instal•lacions de l’Euncet Business School. Pots accedir-hi amb vehicle propi ja que disposa d’aparcament gratuït pels alumnes o bé, pots utilitzar el servei d’autobús gratuït. Pots consultar el recorregut i horaris aquí.

“Digital Health: aprèn a dissenyar APPs” és una formació gratuïta organitzada per Orbital 40 i subvencionada pel Servei Públic d’ocupació de Catalunya en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals.

Si tens una idea emprenedora i vols aprendre a desenvolupar APPs que ajudin a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones, inscriu-te aquí.

Pots consultar el detall del programa aquí.

Per qualsevol dubte o pregunta, truca’ns al 93.739.70.00 ext. 4950 (Elena Serra) o bé, per mail al orbital40@terrassa.cat