Terrassa 4.0. Premis. Premis La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

 

 

 

 

 

 

Telecos.cat (l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació) i COEINF (Col·legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya) organitzen el proper 21 de febrer la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, a l’Auditori al carrer Lepant 150 de Barcelona.

Resta oberta la convocatòria per a les sis categories fins el 8 de gener de 2019:

– Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada: personalitat (pública o privada) que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l’Audiovisual.

– Premi Salvà i Campillo a l’ Emprenedor/a: persona per la seva capacitat emprenedora a l’hora de posar en marxa una iniciativa empresarial d’èxit o innovadora en l’àmbit de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l’Audiovisual.

– Premi Alan Turing al CIO de l’any: reconeixement al CIO (Chief information officer) que ha destacat per la seva tasca professional.

– Premi Alan Turing al Compromís Social: impulsor (institució o persona) d’una iniciativa o projecte innovador amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, la cultura o la integració social.

– Premi Alan Turing a la Comunicació i Divulgació de les TIC: al mità de comunicació (ràdio, televisió, premsa o Internet) d’àmbit nacional o internacional, que hagi destacat per la seva tasca de comunicació i divulgació de les TIC.

– Premi d’Honor: institució o persona amb una àmplia i destacada trajectòria relacionada amb l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l’Audiovisual en l’àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional.

Més inf. a l’enllaç

Font: www.lanit.cat