Terrassa acull la 3a jornada sobre “Fórmules de finançament per a persones emprenedores”

El proper dimecres 28 de novembre, l’Ajuntament de Terrassa, conjuntament amb el Centre Tecnològic Leitat, organitzen la tercera jornada de finançament “Fórmules de finançament per a persones emprenedores” a la que ens plau convidar-vos.

                        2a Jornada de finançament del programa d’incubació, KauTic40.

 

La jornada, adreçada a persones emprenedores i empreses de recent creació, es durà a terme a la sala d’actes de l’Edifici Vapor Gran de Terrassa (c/ dels Telers, 5, passadís B, 2a planta) amb l’objectiu de posar a disposició de les persones participants les vies i instruments actuals per aconseguir finançament per als seus projectes. Aquesta jornada s’ha organitzat en dues parts, una primera amb format de taula rodona, en la qual es tractaran i es donaran a conèixer les noves formes per trobar finançament, i una segona part que consistirà en la presentació dels projectes de la 5a edició del Programa d’Incubació, KauTic.40, amb l’objectiu d’escollir el millor elevator pitch (conversa que consisteix a explicar de forma breu una idea de negoci, una empresa o un projecte a gent que en pugui estar interessada).

D’altra banda, la jornada també comptarà amb la intervenció d’un reconegut projecte d’emprenedoria que mostrarà com superar una ronda de finançament basant-se en la seva pròpia experiència i, també, s’oferirà la possibilitat de realitzar networking entre els diferents agents convidats. El termini d’inscripció per participar a la jornada estarà obert fins al dimarts 27 de novembre a les 23.59 h. Les persones interessades a assistir a la jornada podran formalitzar la seva inscripció a través del formulari: https://goo.gl/forms/NWWeYQJmYEXes2Ek1.

Podeu consultar l’agenda de la jornada clicant al següent enllaç  Agenda_3a_Jornada_Finançament_Kautic40

Sobre KauTic.40

KauTic.40 és un Programa d’Incubació per a projectes innovadors on les TIC tenen un paper clau en el model de negoci i on s’ofereix a les persones emprenedores un espai de treball i formació a càrrec d’experts, així com assessorament d’empresaris/es professionals del sector al llarg de 9 mesos.

Aquest programa va arrencar fa cinc anys en el marc d’Orbital 40, impulsat per l’Ajuntament de Terrassa i el Centre Tecnològic Leitat. En total han passat pel programa d’incubació 81 emprenedors i 61 projectes de base tecnològica dels quals 54 han consolidat el seu model de negoci i/o han sortit al mercat.

Durant aquesta 5a edició, els 10 projectes han rebut 100 hores de formació i 300 hores d’assessoria per part de tutors especialitzats en diferents àmbits de l’empresa.

A més, els participants han disposat del MOOC (Massive Open Online Course) “KauTic.40, crea + consolida + actua = emprèn” especialitzat en emprenedoria de la plataforma UniMOOC. Aquesta eina online, està disponible per a aquelles persones emprenedores que estiguin interessades a participar en la pròxima edició del programa KauTic.40 o bé vulguin aprofundir sobre algun tema relacionat amb la posada en marxa d’un projecte.