Digital Health. Disseny d’APPs i innovació TIC. Formació gratuïta

Disseny d’APPs i innovació TIC

Del 18/02/2019 al 10/04/2019
Edifici Qu4drant.0
Com arribar-hi: https://goo.gl/5UndYj

El proper 18 de febrer arrenca la primera edició de la formació “Digital Health: Disseny d’APPs i innovació TIC”, de 150h de durada entre sessions presencials (96h) i online (54h), destinada a aquelles persones que volen emprendre en el sector de M-Health o que volen ampliar els seus coneixements de disseny d’aplicacions per a dispositius mòbils.

Contingut de la formació

Durant la formació, impartida en col·laboració amb l’Euncet Business School, les persones participants aniran assolint coneixements al voltant de 4 blocs temàtics:

  • Necessitats, oportunitats i emprenedoria social (20h) – Competències emprenedores; Taller de Co-creativitat; Introducció a la Innovació i a la emprenedoria social; Metodologies per a la creació de models de negoci d’impacte.
  • Tecnologia (40h) – Sistemes d’informació i disseny d’interfícies; Disseny i desenvolupament web i multimèdia.
  • Mercats (12h) – Disseny centrat en l’usuari (DCU)
  • Casos pràctics (64h) – Disseny d’interfícies per a dispositius mòbils; Desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils.

La formació finalitzarà amb dues sessions dedicades la presentació dels projectes emprenedors (elevator pitch) treballats pels alumnes. Les persones participants i que hagin assolit els requisits d’assistència, rebran un certificat de participació en acabar el curs d’Euncet Business School.

Podeu consultar el programa de sessions detallat en el següent enllaç: Programa_DIGITALHEALTH

Característiques de les sessions

La formació s’impartirà entre els dies 18 de febrer i el 10 d’abril de 2019 en modalitat semi-presencial, alternant sessions presencials els dilluns, dimarts i dijous de 16 a 20 hores a la Sala d’Actes Qu4drant.0, amb hores de treball a distància amb accés a materials online mitjançant la plataforma del curs.

Mentoratge

Vuit dels projectes sorgits durant la capacitació seran acompanyats per mentors de la consultora especialitzada Knowledge Innovation Market amb l’objectiu d’acostar aquestes idees emprenedores al mercat.

Inscripcions

“Digital Health: disseny d’APPs i innovació TIC” és una formació gratuïta organitzada per l’Ajuntament de Terrassa en el marc de les activitats d’Orbital.40, Parc Científic i Tecnològic de Terrassa i està subvencionada pel Servei Públic d’ocupació de Catalunya en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals i la Diputació de Barcelona.

Si tens una idea emprenedora i vols aprendre a desenvolupar APPs que ajudin a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones, inscriu-te aquí.

Pots consultar el detall del programa Programa_DIGITALHEALTH.

Per qualsevol dubte o pregunta, truca’ns al 93.739.70.00 ext. 4950 o bé, per mail al orbital40@terrassa.cat.