Terrassa 4.0. Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0

Publicada al BOE la creació dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0. La finalitat dels quals és reconèixer les organitzacions o empreses espanyoles del sector industrial que hagin destacat per impulsar la seva competitivitat a través d’accions de digitalització i projectes d’innovació en:

      – Estratègia de negoci i mercat

      – Processos

      – Organització i Persones

      – Infraestructures

      – Productes i Serveis

Es tracta d’un reconeixement honorífic en dues categories:

      – Premi Nacional Indústria Connectada 4.0 a la Gran Empresa Industrial

      – Premi Nacional Indústria Connectada 4.0 a la Petita i Mitjana Empresa Industrial.

Poden optar al premi aquelles empreses industrials que hagin desenvolupat qualsevol projecte d’indústria 4.0 la implantació de la qual s’hagi iniciat durant els tres anys anteriors a la data de la convocatòria, i del que disposin dades concretes de resultats obtinguts durant, mínim, els dotze mesos anteriors a la presentació de la candidatura.

Més inf. en l’enllaç.