6a edició del programa “Acceleració en Òrbita”, obert el termini de presentació de candidatures

Obert el termini per a la presentació de candidatures de la 6ª edició del programa “Acceleració en Òrbita” per a empreses consolidades. Aquest programa impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, en el marc del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 té com a objectiu donar suport, eines i acompanyament a PIMES amb alt potencial de creixement.

Acceleració en Òrbita s’adreça a pimes (amb personalitat jurídica) o persones autònomes – empresari/a individual (amb personalitat física).

  • Vocació internacional
  • Potencial de creixement
  • Seu social o localització a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls
  • Empresa Innovadora
  • Cultura i valors alineats amb la ciutat: “Compartir per guanyar”

El programa, que està subvencionat al 100% i no té cost per a l’empresa, es durà a terme al llarg de 2019. Les empreses seleccionades començaran realitzant dos tallers en grup on es treballarà el seu model de negoci com a punt de partida per definir un pla d’acció per a cada empresa orientat a potenciar el seu creixement. Durant la resta del programa, es treballa de manera individual amb cadascuna de les empreses de la mà de tutors i tutores especialitzats per tal d’executar el pla dissenyat a mida de cada empresa.

Per presentar candidatures, únicament cal omplir el formulari de sol·licitud abans del 20 de març a les 15h. A partir d’aquest moment, es realitzarà la selecció d’empreses participants i es comunicaran les candidatures seleccionades a partir del dia 27 de març. El dia 4 d’abril es realitzarà l’acte de benvinguda del programa i el primer taller en grup.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar-nos al telèfon 93 739 70 00 – Ext. 4923 o bé a través del correu electrònic a orbital40@terrassa.cat

Aquest programa està igualment subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Servei Públic d’Ocupació Estatal i la Diputació de Barcelona.