Ortbital40: Arrenca la nova edició dels Premis Cambra 2019 amb el nou lema: “El teu moment empresarial”

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa obre la convocatòria dels Premis Cambra’19, el reconeixement públic que cada any la institució atorga a les empreses de la demarcació que han destacat especialment en un aspecte estratègic de l’àmbit empresarial i que han tingut un potencial econòmic i social destacat. Aquests guardons compten amb la participació de totes aquelles empreses presents en els 12 municipis de la demarcació de la Cambra de Terrassa que compleixin amb les especificacions de les bases dels guardons.

L’edició d’aquest any 2019 premiarà a la Trajectòria Internacional Consolidada, a la Iniciació a la Internacionalització, la Millora Contínua, la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica, a l’Empresa Saludable, a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament, a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis, a l’Empresa de Nova Creació, al Lideratge Empresarial i a la Iniciativa Empresarial a la demarcació.

Per més informació sobre els premis: http://www.premiscambra.com/

Presentació de candidatures: http://www.premiscambra.com/formularis-candidatura/