6a edició del programa “Acceleració en Òrbita”: Tancament candidatures

Un cop tancat el període d’inscripcions per a la presentació de candidatures de la 6ª edició del programa “Acceleració en Òrbita” per a empreses consolidades, programa impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, en el marc del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40, comuniquem que aquest any s’han presentat 13 candidatures d’empreses de diferents sectors, 6 de les quals han estat seleccionades i iniciaran el proper 5 d’abril el programa d’acompanyament.

Acceleració en Òrbita s’adreça a pimes (amb personalitat jurídica) o persones autònomes – empresari/a individual (amb personalitat física).

  • Vocació internacional
  • Potencial de creixement
  • Seu social o localització a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls
  • Empresa Innovadora
  • Cultura i valors alineats amb la ciutat: “Compartir per guanyar”

El programa, que està subvencionat al 100% i no té cost per a l’empresa, es durà a terme al llarg de 2019. Les empreses seleccionades començaran realitzant dos tallers en grup on es treballarà el seu model de negoci com a punt de partida per definir un pla d’acció per a cada empresa orientat a potenciar el seu creixement. Durant la resta del programa, es treballa de manera individual amb cadascuna de les empreses de la mà de tutors i tutores especialitzats per tal d’executar el pla dissenyat a mida de cada empresa.

Aquest programa està igualment subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Servei Públic d’Ocupació Estatal i la Diputació de Barcelona.