Orbital40: Jornada IND+I Day 2019: Territoris innovadors

El pròxim dijous 4 d’abril, de 8.45 h a 17.30 h, tindrà lloc el IND+I Day per quart any consecutiu, el qual la Diputació de Barcelona, a través la delegació de Promoció Econòmica i Ocupació, torna a ser entitat col·laboradora d’aquest esdeveniment.

Com bé sabeu, a IND+I són experts en connectar persones i organitzacions en l’àmbit de la innovació, la tecnologia i la indústria d’una manera pràctica, amena i efectiva.

Enguany, com de costum, es celebrarà la jornada a l’A Cúbic de Viladecans. La trobada és una oportunitat indiscutible per trobar el punt convergent entre les possibilitats de les noves tecnologies amb les necessitats de la societat. Convertint-les en oportunitats de negoci per a les empreses.

L’edició d’aquest any, va enfocada a mostrar com els territoris innovadors poden esdevenir oportunitats per a la indústria, amb un creixement sostenible i inclusiu.

La trobada començarà amb la posada al dia a mans d’en Xavier Ferràs del més nou d’aquest darrer any. A continuació, tindran lloc tres IND+I Talks: en Larry Lavene, que donarà pistes de com treballar amb la Xina, l’Elsa M. Sans, que parlarà de com aplicar la intel·ligència artificial en aspectes urbans i, finalment, en Carlos Piñeiro, que parlarà sobre el big data en el sector porcí

Seguidament, abans de dinar, es durà a terme la ponència principal de la mà de Richard Shearmur. Ell, explicarà com afecta la geografia a la capacitat innovadora. El dinar serà un moment de debat on es podrà discutir sobre reptes que ens llançaran algunes ciutats de la xarxa espanyola de ciutats de la Ciència i la Innovació (Red Innpulso).

Per finalitzar la jornada, en Pedro Mier i la Idoia Ortiz tancaran la trobada donant la seva versió del compromís que pren la comunitat IND+I.

El cost de l’entrada és de 15 € i inclou esmorzar i dinar.

Per consultar el programa, adquirir l’entrada i/o obtenir més informació, podeu entrar al web: http://indi.cat/