ORBITAL40: AEInnova, empresa membre d’Orbital.40, presenta el projecte Harvestore en StartupOlé 2019

 

Un any més, AEInnova, empresa membre d’Orbital40, ha participat en la fira StartupOlé que s’ha celebrat a Salamanca del 26 al 28 de Març. En aquesta ocasió ha presentat Harvestore, un projecte europeu H2020 en el qual participa juntament amb altres 10 organitzacions.

Harvestore és el nom del nou projecte europeu en el qual AEInnova participa juntament amb un consorci d’altres 10 institucions, universitats i empreses europees del més alt nivell.

L’objectiu del projecte consisteix a dissenyar sistemes integrats d’automatització, orientats a la Internet de la Coses Industrial (IIoT), de mida molt reduïda i capaces de autoalimentar-se mitjançant energia solar i calor residual.

El marc de la presentació va ser StartupOlé, una fira que se celebra anualment a Salamanca i que, amb el pas dels anys, s’ha convertit en tota una referència per a les startups a nivell europeu, aquest any amb una assistència de més de 7000 persones.

Durant l’esdeveniment AEINNOVA va tenir l’oportunitat d’establir nombrosos contactes i explicar el projecte a moltes persones, entre elles, al president del govern Pedro Sánchez. D’altra banda, van participar en el concurs de presentacions, aconseguint guanyar la vertical d’Energia i sent finalistes en la gran final.

En definitiva, una bona experiència molt recomanable per a totes les startups.

Aeinnova és una empresa dedicada a la generació d’electricitat a partir de calor residual industrial. Des de la seva creació en 2014 com a spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona ha aconseguit posicionar-se com a una de les empreses punteres en investigació i desenvolupament de productes termoelèctrics, la qual cosa li ha valgut l’obtenció de nombrosos premis i reconeixements tant nacionals com a europeus. Actualment, és soci signatari de la Red Espanyola del Pacte Mundial i està immers en un projecte europeu LIFE de termogeneració industrial. Tota la informació a https://www.aeinnova.com

Projecte Harvestore. Tota la información a http://harvestore.eu

StartupOlé. Tota la información a http://startupole.eu

Font: AEINNOVA | https://www.aeinnova.com